Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برآورد دقیقی از تعداد بازماندگان از تحصیل در این استان وجود ندارد، گفت: یکی از طرح‌های در دست اقدام برای بازماندگان از تحصیل، استفاده از ظرفیت کمک‌های خیرین و تشکل‌های مردم‌نهاد است و طی سفر آنها به استان بنا شد ساخت ۲۰۰ مدرسه را بر عهده بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 11:36 - 05 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۴۸۳۹ احمدعلی موهبتی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، دباره اظهارات اخیر علیم یارمحمدی مبنی بر اینکه «در حال حاضر، نزدیک به ۱۲۴ هزار نفر بازمانده تحصیلی در بلوچستان مرکزی و جنوبی داریم»، گفت: در محدوده زمانی این دولت، حدود ۱۵۰ هزار نفر بازمانده از تحصیل در سطح استان  به مدارس بازگردانده شدند.   برآورد دقیقی از تعداد بازماندگان از تحصیل وجود ندارد
وی ادامه داد: درست است با همه اقدامات صورت گرفته هنوز تعدادی بازمانده از تحصیل در سطح استان سیستان و بلوچستان  وجود دارد اما اینکه تعدادشان ۱۲۴ هزار نفر باشد، عددی است که این نماینده محترم مطرح کرده‌اند؛ برآورد دقیقی از تعداد بازماندگان از تحصیل وجود ندارد اما قبول داریم تعدادشان زیاد است.    عدم دسترسی مطلوب به مدارس و مراکز آموزشی؛ از جمله علل بازماندن از تحصیل
استاندار سیستان و بلوچستان درباره علت وجود افزاد بازمانده از تحصیل در این استان عنوان کرد: عمده ترین دلایل به پراکندگی جغرافیایی، وسعت شهر‌ها و نیز حضور عده‌ای افراد فاقد شناسنامه برمی گردد. البته یک دلیل دیگر عدم دسترسی مطلوب به مدارس و مراکز آموزشی است، به طور مثال ممکن است فاصله مدرسه تا محل زندگی زیاد باشد و خانواده‌ای به فرزندش اجازه رفت و آمد راندهند.
کمک آموزشی اساتید دو دانشگاه برای حاشیه‌نشینان زابل
وی با اشاره یه طرح‌هایی که برای بازگرداندن افراد جامانده از تحصیل به مدارس در سطح استان در نظرگرفته شده است، تصریح کرد: یکی از این طرح‌ها که برای حاشیه‌نشینان شهر زابل انجام می‌شود اینکه تعدادی از اساتید دانشگاه‌های تربیت مدرس و شهید بهشتی، ۲ ساختمان اجاره کرده و اجاره‌بهای آن را خودشان می‌پردازند و معلمان خرید خدمت را هماهنگ کردند و در ۲ شیفت ۲۵۰ تا ۳۰۰ دانش‌آموز می‌گیرند.   ساخت ۲۰۰ مدرسه به جای مدارس خشتی تا پایان آبان
موهبتی اضافه کرد: یک طرح دیگر اینکه؛ اداره کل نوسازی‌ ۴ استان خراسان رضوی، فارس، تهران و اصفهان معین شده‌اند تا ۲۰۰ مدرسه  یک و دو کلاسه تا پایان آبان‌ ماه به جای مدارس خشت و گلی این استان بسازند. 

استفاده از ظرفیت خیرین و سمن‌ها برای ساخت ۲۰۰ مدرسه
استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: طرح دیگر در دست اقدام برای بازماندگان از تحصیل در سطح استان، استفاده از ظرفیت کمک‌های خیرین و تشکل‌های مردم‌نهاد(سمن‌ها) است که آنها طی سفری که همراه با وزیر آموزش و پرورش به استان سیستان و بلوچستان آمدند بنا شد ساخت ۲۰۰ مدرسه را برعهده بگیرند.

سیستان و بلوچستان رتبه اول داری مدارس خشت و گلی وی با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان دارای بالاترین تعداد مدارس خشت و گلی در کشور است، افزود: نیازمند کمک‌های جدی در حوزه آموزش و پرورش استان هستیم. امیدواریم با تدابیر اندیشیده شده این مشکل  در استان ربسه کن شود و آینده سازان مملکت بتوانند از موهبت علم و دانش  برخوردار شوند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدارس خشت و گلی استان سیستان و بلوچستان سازمان نوسازی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۰۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر فتحی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خیران از اصلی‌ترین بازوهای توسعه زیرساخت‌های آموزشی در استان اصفهان هستند، اظهار کرد: در سال گذشته خیران ۹۸۰ میلیارد تومان برای ساخت مدرسه پراخت کردند.

وی با بیان اینکه با پرداخت این مبلغ بیش از نیمی از تعهد خیران در سال گذشته پرداخت شده است، تصریح کرد: باید توجه داشت که تعداد خیران مدرسه ساز استان اصفهان یک هزار و ۷۰۰ نفر است که در کنار ۱۰۰ نفر پرسنل اداره کل نوسازی و بهسازی مدارس استان بهره برداری از ۴۵۰ طرح آموزشی و پرورشی را در دستور کار دارند.

مدیرکل نوسازی و بهسازی مدارس استان اصفهان با اشاره به سهم بسیار خیران در ساخت مدارس استان اصفهان افزود: می‌توان گفت ۸۰ درصد از مدارس استان اصفهان به صورت مشارکت صد در صدی خیران ساخته شده است.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های این اداره کل در سال جاری نیز ابراز کرد: ۱۰۰ طرح آموزشی در قالب ۵۰۰ کلاس درس امسال تحویل آموزش و پرورش خواهد شد که بسیاری از این طرح‌ها در پروژه‌های مسکن مهر و مناطق پر جمعیت ساخته خواهد شد.

کد خبر 6098034

دیگر خبرها

  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور
  • برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان